Title 1

Sayın selime kasabası halkı 2019 yerel seçimlerde aday olduğum AKP den milletimizin oyları ve iradesi ile belediye başkanı oldum. Öncelikle selime kasabası halkına teşekkür ederim.  Bana oy vermiş vermemiş sorun etmeden Allahın izni ile selime kasabasının tamamının başkanı olacağım. Seçimler öncesi vermiş olduğum vaatlerimi belediyemizin maddi gücü nispetinde yerine getirmeye çalışacağım. Seçimden sonra benim için her şey bitmiştir. kimseye bir kırgınlığım yoktur. Bundan sonra değerli kasabamız ve insanları için ne yapabiliriz nasıl bir hizmet verebiliriz bunun için çalışacağım. Bu beş yıllık görevim içinde siz değerli halkıma en iyi hizmetleri sunmak için çalışacağım. Kasabamızın sorunları tek tek ele alıp hepsini çözmeye çalışacağım. Bu zaman zarfında siz değerli halkımın da fikir ve görüşlerine her zaman saygı duyup onlarla işbirliği içinde olacağım. Kasabamız içerisinde zengin fakir ayırt etmeden herkese aynı mesafede hizmet sunmak için çalışacağım. Bana göstermiş olduğunuz fedakârlık ve desteğiniz için tüm selime kasabasına şükran ve  saygılarımı sunarım Allahım her hepinizden razı olsun.

Selime Belediye Başkanı

Levent ÇEVİK